Support

 

(FAQ) Veel gestelde vragen:

Is elektrische vloerverwarming niet ontzettend duur in gebruik ?

Antw.: Nee, dit valt reuze mee, indien men kiest voor een dubbel tarief meter kan men tegen de lage energie tarieven veel energie in de vloer opslaan welke overdag aan de leefomgeving kan worden afgegeven . Tevens kent elektrische vloerverwarming nauwelijks onderhoudskosten en daarbij is het “behaaglijkheidsgevoel” veel sneller aanwezig wanneer de ergste kou van de vloer af is. U kunt uw hoofdverwarming dus zeker 2 graden lager instellen waardoor u enorm op uw gasrekening bespaart en dus zeer economisch stookt!

 

Welke voordelen kent elektrische vloerverwarming nog meer ?

Antw.: Elektrische vloerverwarming is dunner dan een conventioneel vloerverwarmingssysteem en dus kunt u volstaan met een veel dunnere egalisatielaag.

Daarbij kent elektrische vloerverwarming geen aanvoer en retour temperatuur waardoor een gelijkmatigere warmteverdeling ontstaat. Tevens heeft u geen lelijke manyfold waarop alle slangen worden aangesloten en hoeft er vanwege de geringe opbouwhoogte meestal niet in de vloer te worden gefreesd met alle risico’s van dien!

 

Welk systeem is voor mij het beste, het Comfortguard of Comfortmat systeem ?

Antw.: Indien u een nieuw egalisatie laagje gaat aanbrengen, bijvoorbeeld na een verbouwing dan adviseren wij het “Comfortguard” systeem. Indien de vloer reeds is geëgaliseerd en u zeer geringe en/of geen opbouwhoogte heeft dan adviseren wij het Comfortmat systeem. Deze kunt u direct in de lijmlaag onder de plavuizen verwerken.

 

Kan ik het Comfortmat systeem ook voor grotere vloeroppervlakten gebruiken ?

Antw.: U kunt grotere oppervlakten verwarmen door meerdere parallel aan te sluiten op één thermostaat, echter raden wij bij vloeren van 15m2 of groter het “kabel” systeem aan. Tevens adviseren wij om het element in dat geval door Comfotech te laten installeren.

 

Indien ik kies voor elektrische vloerverwarming, kies ik dan milieubewust ?

Antw.: Jazeker! Gezien het algemene streven om steeds meer gebruik van “groene stroom” te maken(zonne-energie en windenergie) i.p.v. fossiele brandstoffen zoals olie en gas, is elektrische vloerverwarming zeer milieubewust en sluit dus naadloos aan op dit streven. Tevens heeft elektrische vloerverwarming een 100% rendement zodat alle geleverde energie word omgezet in warmte! Zelfs bij een hoogrendement ketel (watervloerverwarming)is er nog steeds een substantieel energie verlies aanwezig! (Denk daarbij ook aan de waterpomp welke continu draait!)

 

 

 

   

Handleidingen download:

   Basis on/off thermostaat klik hier

    Klokthermostaat klik hier

  Ruimte thermostaat klik hier

 

Afleverkosten: 

 

Leveringen met een factuurwaarde boven  € 300,-(excl btw) gratis

Leveringen met een factuurwaarde onder  € 300,- (excl btw) p&p bijdrage €  10,-

rembourskosten: Overeenkomstig prijslijst TNT 1 % bovenop factuurbedrag

overige afleverkosten: kostprijs

 

   
   

 

Uitleg comfortguard zelf leg methode klik hier

 

 

 

 

© COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED COMFOTECH.NL