Proces verwarmingTracelinten:

Ook op het gebied van proces verwarming kan Comfotech  uikomst bieden.

Wij hebben diverse soorten verwarmingslinten in ons assortiment.
Deze linten kunnen worden gebruikt bij het vorstvrij houden van  bijvoorbeeld waterleidingen maar ook in de procesverwarming worden deze linten toegepast.
Men maakt onderscheid tussen "zelfregelende" (ook wel zelfbegrenzende) tracelinten,  en tracelinten met een constant vermogen. Welk lint voor welke toepassing in aanmerking komt is afhankelijk van verschillende factoren. Hierbij moet men denken aan warmteverlies, leiding afmetingen, leiding temperatuur etc.
Voor een offerte of vragen omtrent deze verwarmingslinten raden wij u aan
contact op te nemen met ons verkoopkantoor.

 

Vriescel verwarming:

Het klinkt paradoxaal, en toch wordt elektrische vloerverwarming van Comfotech ook in vriescel vloeren toegepast.  Vanwege  de extreem lage temperaturen die in de vriescel heersen kan het grondwater onder de vriescel gaan bevriezen  (lees uitzetten) en zo de vriescel vloer beschadigen.

Ook kunnen vloergedeelten om de koelcel heel gevaarlijk glad worden i.v.m. condensatie van de lucht. Verwarmen met Comfotech vloerverwarming is het devies. Bij al uw vragen hieromtrent kunnen wij u met raad en daad  bijstaan. Wij verzorgen de berekeningen en maken de verwarmingselementen pasklaar voor u op maat.  Uiteraard kunt u de installatie ook aan ons uitbesteden !

 

 

 

 

 

© COPYRIGHT 2008 ALL RIGHTS RESERVED COMFOTECH.NL